• English
  • Ελληνικά
Κλείσιμο
+1 800 245 39 25
info@yourdomain.com
Logo
  • Αρχική
  • Η εταιρεία
    • Εγκαταστάσεις
    • Πιστοποιήσεις
    • Ιστορικό
    • Τα νέα μας
    • Πρώτη ύλη
  • Τα Προϊόντα Μας
    • Φέτα
    • Γιαούρτι
    • Κρέμα
    • Ρυζόγαλο
    • Μυζήθρα
    • Ανθότυρο
  • Βραβεία
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία

Φόρμα αναζήτησης

Φόρμα αναζήτησης

ΑρχικήΙστολόγιαΤο ιστολόγιο του/της adminΜπιφτέκια γεμιστά με φέτα.

Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.

Δεκέμβριος 3,2015 by admin 0 comments Tags:
Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.

Το μπιφτέκι είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα . Ο κιμάς είναι ένας καμβάς που σηκώνει πολλές παραλλαγές . Το ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος βάζει κρεμμύδι τριμμένο ( και μερικοί και σκόρδο) αλλά εγώ δεν και βγαίνουν πιο ελαφριά και εξίσου νόστιμα . Τώρα αν εσείς επιμένετε , μην βαράτε , βάλτε ένα μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο , δεν θα τα χαλάσουμε .

Υλικά

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ( ή ανάμεικτος με χοιρινό) 
  • 1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη και τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη ή 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και στυμμένο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο ή δυόσμο
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • 200 γρ. φέτα
  • αλάτι , πιπέρι

 

Πως το κάνουμε

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά σε ένα μπολ ( εκτός από τη φέτα) και ζυμώνουμε καλά από κάτω προς τα πάνω για 5-6 λεπτά . Αν το μείγμα είναι στεγνό προσθέτουμε ελάχιστο νερό .
  2. Σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για  μια ώρα να σταθεί και να σφίξει.
  3. Κόβουμε την φέτα σε χοντρά μπαστουνάκια .
  4. Παίρνουμε λίγο κιμά και τον πλάθουμε σε μπαλάκι σε μέγεθος μανταρινιού. Τον πιέζουμε μέσα στις παλάμες μας να πλατύνει.  Βάζουμε στο κέντρο ένα ή δύο μπαστουνάκια φέτα . Από πάνω σκεπάζουμε με άλλο ένα μπιφτέκι και τα πιέζουμε να ενωθούν στις άκρες . Τα πλάθουμε να ξαναστρογγυλέψουν ελαφρά .
  5. Ψήνουμε στο γκριλ ή στη σχάρα 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν . Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο , σε ταψί με λίγο νερό και ελάχιστο λάδι για 30 – 40 λεπτά
Share
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Δείτε επίσης
  • Τυροπιτάκια κουρού της πεθεράς
    Τυροπιτάκια κουρού της πεθεράς
  • Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.
    Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Τελευταία

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
  • Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.
  • Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας?

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας και τις συνταγές μας, γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο

ΦΕΤΑ ΠΟΠ "ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. Β. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε."

Η φέτα "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ" παράγεται από 100% αιγοπρόβειο
γάλα που συλλέγεται από κτηνοτρόφους της περιοχής μας.
Μάθετε περισσότερα

Καλομοίρης - Ηλ.ΒΙ.ΓΑΛ

Καθημερινά συγκεντρώνουμε από τα καλύτερα κοπάδια της ορεινής και ημιορεινής Ηλείας, το Γάλα την πρώτη ύλη των προϊόντων μας.

Αφού περάσει από έλεγχο για να διαπιστωθεί η ποιότητα του ξεκινάει η επεξεργασία και παστερίωση του.

Προϊόντα

  • Φέτα
  • Γιαούρτι
  • Ανθότυρο
  • Κρέμα
  • Μυζήθρα
  • Ρυζόγαλο

Η εταιρεία

  • Πρώτη ύλη
  • Βραβεία
  • Εγκαταστάσεις
  • Ιστορικό
  • Πιστοποιήσεις
  • Τα νέα μας
  • Επικοινωνία

Τελευταία Νέα

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
  • Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.
  • Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.
Copyright © 2016 Καλομοίρης ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. All Rights Reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδων ENTERID
  • Follow:
Είσοδος

ή
Login via facebook
Login via twitter