• English
  • Ελληνικά
Κλείσιμο
+1 800 245 39 25
info@yourdomain.com
Logo
  • Αρχική
  • Η εταιρεία
    • Εγκαταστάσεις
    • Πιστοποιήσεις
    • Ιστορικό
    • Τα νέα μας
    • Πρώτη ύλη
  • Τα Προϊόντα Μας
    • Φέτα
    • Γιαούρτι
    • Κρέμα
    • Ρυζόγαλο
    • Μυζήθρα
    • Ανθότυρο
  • Βραβεία
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία

Φόρμα αναζήτησης

Φόρμα αναζήτησης

ΑρχικήΙστολόγιαΤο ιστολόγιο του/της adminΜπιφτέκια γεμιστά με φέτα.

Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.

Δεκέμβριος 3,2015 by admin 0 comments Tags:
Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.

Το μπιφτέκι είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα . Ο κιμάς είναι ένας καμβάς που σηκώνει πολλές παραλλαγές . Το ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος βάζει κρεμμύδι τριμμένο ( και μερικοί και σκόρδο) αλλά εγώ δεν και βγαίνουν πιο ελαφριά και εξίσου νόστιμα . Τώρα αν εσείς επιμένετε , μην βαράτε , βάλτε ένα μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο , δεν θα τα χαλάσουμε .

Υλικά

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ( ή ανάμεικτος με χοιρινό) 
  • 1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη και τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη ή 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και στυμμένο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο ή δυόσμο
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • 200 γρ. φέτα
  • αλάτι , πιπέρι

 

Πως το κάνουμε

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά σε ένα μπολ ( εκτός από τη φέτα) και ζυμώνουμε καλά από κάτω προς τα πάνω για 5-6 λεπτά . Αν το μείγμα είναι στεγνό προσθέτουμε ελάχιστο νερό .
  2. Σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για  μια ώρα να σταθεί και να σφίξει.
  3. Κόβουμε την φέτα σε χοντρά μπαστουνάκια .
  4. Παίρνουμε λίγο κιμά και τον πλάθουμε σε μπαλάκι σε μέγεθος μανταρινιού. Τον πιέζουμε μέσα στις παλάμες μας να πλατύνει.  Βάζουμε στο κέντρο ένα ή δύο μπαστουνάκια φέτα . Από πάνω σκεπάζουμε με άλλο ένα μπιφτέκι και τα πιέζουμε να ενωθούν στις άκρες . Τα πλάθουμε να ξαναστρογγυλέψουν ελαφρά .
  5. Ψήνουμε στο γκριλ ή στη σχάρα 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν . Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο , σε ταψί με λίγο νερό και ελάχιστο λάδι για 30 – 40 λεπτά
Share
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Δείτε επίσης
  • Τυροπιτάκια κουρού της πεθεράς
    Τυροπιτάκια κουρού της πεθεράς
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
  • Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.
    Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.

Τελευταία

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
  • Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.
  • Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.

ΦΕΤΑ ΠΟΠ "ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. Β. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε."

Η φέτα "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ" παράγεται από 100% αιγοπρόβειο
γάλα που συλλέγεται από κτηνοτρόφους της περιοχής μας.
Μάθετε περισσότερα

Καλομοίρης - Ηλ.ΒΙ.ΓΑΛ

Καθημερινά συγκεντρώνουμε από τα καλύτερα κοπάδια της ορεινής και ημιορεινής Ηλείας, το Γάλα την πρώτη ύλη των προϊόντων μας.

Αφού περάσει από έλεγχο για να διαπιστωθεί η ποιότητα του ξεκινάει η επεξεργασία και παστερίωση του.

Προϊόντα

  • Φέτα
  • Γιαούρτι
  • Ανθότυρο
  • Κρέμα
  • Μυζήθρα
  • Ρυζόγαλο

Η εταιρεία

  • Πρώτη ύλη
  • Βραβεία
  • Εγκαταστάσεις
  • Ιστορικό
  • Πιστοποιήσεις
  • Τα νέα μας
  • Επικοινωνία

Τελευταία Νέα

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
  • Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα.
  • Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.Ψωμί με ντομάτα το έλεγε η γιαγιά μου.
Copyright © 2016 Καλομοίρης ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. All Rights Reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδων ENTERID
  • Follow:
Είσοδος

ή
Login via facebook
Login via twitter