+1 800 245 39 25
Το μπιφτέκι είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα . Ο κιμάς είναι ένας καμβάς που σηκώνει πολλές παραλλαγές . Το ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος βάζει κρεμμύδι τριμμένο ( και μερικοί και σκόρδο) αλλά εγώ δεν και βγαίνουν πιο ελαφριά και εξίσου νόστιμα . Τώρα αν εσείς επιμένετε , μην βαράτε , βάλτε ένα μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο , δεν θα τα χαλάσουμε .
Υλικά
Πως το κάνουμε
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μας και τις συνταγές μας, γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο
Καθημερινά συγκεντρώνουμε από τα καλύτερα κοπάδια της ορεινής και ημιορεινής Ηλείας, το Γάλα την πρώτη ύλη των προϊόντων μας.
Αφού περάσει από έλεγχο για να διαπιστωθεί η ποιότητα του ξεκινάει η επεξεργασία και παστερίωση του.